Капоната – овочеве рагу з тюфтельками

Капоната – овочеве рагу з тюфтельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо, приготоване з тефтелькою і різнокольорових овочів, виходить дуже яскравим, ситним і легким.

Інгредієнти

невеликі баклажани – чотири штучки
не дуже великий кабачок або цукіні – один
зелена цибуля – один пучок невеликого розміру
великі часточки часнику очищені – два зубця
великі помідори ароматні з м’ясистою м’якоттю – три штуки
перець солодкий – по половині жовтого і червоного болгарський червоний, жовтий
великий лук салатний білий – одна головка
тонкомолотий перець чорний – на свій смак
мелкомолотая сіль кам’яна – на свій смак
велика соковита морква – одна
добірне яйце сире куряче – одне яйце для тефтелькою
домашній фарш з телячого м’яса – 400 г для тефтелькою
ароматне масло рослинне – три ст. ложки

Як приготувати Капоната – овочеве рагу з тюфтельками