Блюдо, приготоване з тефтелькою і різнокольорових овочів, виходить дуже яскравим, ситним і легким.
Інгредієнти
невеликі баклажани – чотири штучки | |
не дуже великий кабачок або цукіні – один | |
зелена цибуля – один пучок невеликого розміру | |
великі часточки часнику очищені – два зубця | |
великі помідори ароматні з м’ясистою м’якоттю – три штуки | |
перець солодкий – по половині жовтого і червоного болгарський червоний, жовтий | |
великий лук салатний білий – одна головка | |
тонкомолотий перець чорний – на свій смак | |
мелкомолотая сіль кам’яна – на свій смак | |
велика соковита морква – одна | |
добірне яйце сире куряче – одне яйце для тефтелькою | |
домашній фарш з телячого м’яса – 400 г для тефтелькою | |
ароматне масло рослинне – три ст. ложки |