Млинцевий торт з вершковим кремом

Млинцевий торт з вершковим кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Раджу почати з приготування крему для того,щоб він встиг охолонути. Змішуємо всі інгредієнти рухаючись від сухих до рідким щоб уникнути появи грудочок!

Ставимо каструлю на вогонь і, постійно помішуючи, доводимо до кипіння. ОБОВ’ЯЗКОВО!!! Потрібно, щоб крем закипів для того, щоб не було борошняного присмаку.


Готовий крем виглядає дуже ніжним і однорідним.

Залишаємо до повного охолодження і ОБОВ’ЯЗКОВО накриваємо пакетом, щоб не з’явилася заветренная плівка.

Приготування крему ще не закінчилося, але щоб не втрачати час приступаємо до приготування тіста для млинців.
Яйця збиваємо з сіллю і цукром хвилини 2.

До яєчної суміші додаємо холодну воду і злегка перемішуємо. Слідом просіваємо борошно з додаванням розпушувача і перемішуємо міксером, щоб зникли борошняні грудочки.


Запасаємося віночком і заварюємо суміш. Потрібно дуже часто заважати і вливати окріп. Даємо тісту постояти хвилину і додаємо масло. Смажимо на добре розігрітій і змащеній сковорідці.

За цим пропорціям виходить від 26 до 30 млинців! Загортаємо млинці в пакет і даємо їм повністю охолонути!

Дуже добре охолоджені вершки збиваємо на максимальній швидкості до м’яких піків. Краще використовувати кондитерські вершки, вони дуже податливі і не перевзбиваются.

Додаємо збиті вершки до заварний суміші і перемішуємо суміш дуже добре змішуються навіть ложкою. Далі немає ніякої магії, 2-3 ложками крему змащуємо кожен корж і наслаиваем.

Відправляємо торт в холодильник,щоб крем схопився і млинці не їздили між собою.

Відрізаємо шматочок торт і кайфуємо ! Торт дуже ніжний,вершковий і тане в роті! Приємного апетиту!