Млинці до чаю

Млинці до чаю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яйця дістати з холодильника, щоб вони нагрілися. Теплі яйця розбити в глибоку миску, щоб зручно було замішувати тісто.

До яйцям додати цукор.

Яйця разом з цукром збити віночком або міксером до повного розчинення цукру.

Молоко повинно бути теплим, тому його необхідно заздалегідь підігріти в мікрохвильовій печі або на плиті. Влити молоко, додати сіль і соду, ретельно переміщати. Потім порційно додаємо борошно, і розмішуємо, щоб не утворювалося грудочок. Тісто має вийде, як рідка сметана.

До готового тесту необхідно додати рослинне масло. Завдяки йому, млинці будуть ніжними. Ретельно перемішуємо і даємо тісту охолонути 10 хвилин. За цей час слід розігріти сковороду і розігріти на неї трохи рослинного масла.


За допомогою ополоника вливаємо тісто на розігріту сковороду таким чином, щоб маса розподілилася рівномірно по її дну. Смажимо по 2 хвилини з кожного боку на дуже повільному вогні. За допомогою лопаток перевертаємо блін.

Такі дії необхідно проробити з усім тестом. Періодично необхідно додавати трохи рослинного масла на сковороду. Млинці слід складати стопкою на блюді. Подавати млинці краще всього в теплому вигляді з заправкою. Приємного чаювання!