Млинці на окропі з кефіром – чудовий сніданок або післяобідній перекус.
Інгредієнти
Кефір – 1 склянка | |
Вода – 1 стакан | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Розпушувач – 1 ч. л. | |
Сіль – щіпка | |
Цукор – 4-6 ст. л. | |
Борошно – 1 склянка | |
Рослинне масло – 100 мл + для смаження |
Як приготувати Млинці на кефірі з окропом
Млинці на окропі з кефіром – чудовий сніданок або післяобідній перекус.
Покроковий рецепт
У кефір тонкою цівкою влити окріп, перемішати. Додати яйця, сіль, цукор, розпушувач, добре перемішати.
Просіяти борошно, перемішати, щоб не було грудочок.
Додати 100 мл рослинного масла, перемішати.
Тісто має бути рідке.
На сковороді випекти тонкі млинці.
З обох боків до красивого золотисто-коричневого кольору.
З млинців вирізати за допомогою форми сердечка.
Покласти млинці один на одного, змащуючи полуничним варенням. Приємного апетиту!