Шоколадні оладки на кефірі

.

Інгредієнти

Кефір – 250 мл (можна свіжий або кислий)
Яйця курячі – 1 шт.
Цукор – 2-4 ст. л.
Сіль – щіпка
Борошно – 300 г (пшеничне)
Рослинне масло – для смаження
Шоколад – за смаком

Як приготувати Шоколадні оладки на кефірі

Покроковий рецепт

У глибокій мисці змішати всі інгредієнти, крім шоколаду і масла (черговість змішування за списком). Потім додати шоколад, натертий на дрібній тертці, перемішати.

Розігріти сковороду з рослинним маслом. Викласти по 1 столовій ложці тесту.

Смажити оладки з обох боків до золотистого кольору на середньому вогні.

Подавати до столу. Приємного Вам апетиту!

Дивіться також:  Манник на кефірі