Млинці на майонезі і курячих яйцях

Млинці на майонезі і курячих яйцях – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першим інгредієнтом відправляємо в плашку заявлена кількість курячих яєць. Якщо яйця дрібні, то можна додати ще одне. Слідом за курячими яйцями відправляємо в плашку будь майонез.

Підсипаємо до курячим яйцям і майонезу від 1,5 до 2-х столових ложок цукрового піску і приблизно чайну ложку солі.

Тепер потрібно введені продукти перемішати так, щоб вийшла однорідна маса. Для процесу використовуємо, як вже було сказано, міксер або віночок.

В отриману солодку суміш з яєць і майонезу вливаємо воду. Зверніть увагу, що вода повинна кип’яченої і охолодженої (загалом, кімнатної температури). Знову відразу перемішуємо інгредієнти.

Настав час підсипати муку. Настійно рекомендується в суміш борошно просіяти. Цей процес тільки покращити смакові якості готових млинчиків, адже борошно насичується киснем. Борошно додаємо невеликими частинами. Не забуваємо зразу вмішувати борошно в суміш.

Тісто для млинців готово, але ми ще додамо в нього 3 (або трохи більше) столових ложок рослинного масла. Ще перемішуємо ингердиенты.

Грунтовно розігріваємо сковорідку для випічки млинців. Перед тим, як вилити на сковороду першу порцію млинцевого тіста, змащуємо її жиром (маслом). Ополоники зачерпываем тісто і розподіляємо його по поверхні сковороду. Млинці на майонезі і курячих яйцях випікаємо на помірному вогні приблизно по одній хвилинки з кожного боку.

Домашні млинці готові, подаємо їх до столу, доповнивши вершковим маслом, сметаною, солодким джемом або варенням. Приємної трапези!