Даний рецепт буде відрізнятися від звичайних пропорцій млинцевого тесту кількістю яєць. Саме яйця допоможуть вашим млинців замінити клейка речовина і не будуть рватися під час смаження.
Інгредієнти
Яйця – 3 шт. | |
Борошно без глютену – 300 р. | |
Сіль – 0,5 ч. л. | |
Тростинний цукор – 1 ст. л. | |
Соняшникова олія – 4 ст. л. | |
Соєве молоко – 700 р. |
Рецепт не допоможе вам схуднути, але для людей з непереносимістю білка коров’ячого, а також глютену, дасть можливість побалувати себе смачним домашнім десертом. Борошно без глютену відрізняється лише тим, що позбавлена клейковини, на яку останнім часом у багатьох людей так звана алергія.
Подавати млинці можна як з солодкими начинками, так і з солоними. Так як тісто не надто солодке.
Покроковий рецепт
Приготуйте всі інгредієнти.
У зручній глибокій мисці добре змішуємо яйця, цукор, сіль і масло віночком.
Цукор можна замінити звичайним або не додавати зовсім.
Поступово додаємо по ложці борошно.
Дуже важливо додавати молоко пізніше, щоб не було грудочок. Молоко можна замінити іншим рослинним, наприклад, кокосовим або мигдальним.
Якщо ви використовуєте міксер або блендер, то можна змішувати продукти відразу. Тісто по консистенції має бути як рідка сметана.
На розігріту сковороду наливаємо тісто ополоником, добре розподіляючи його по поверхні сковороди обертаючими рухами.
Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
У мене вийшло з даного тесту 15 тоненьких млинців.