Апетитні млинці на молоці, доповнені нарізкою зі свіжої зелені, стануть чудовим блюдом до ранкового перекусу. Готувати просто і швидко!
Інгредієнти
Яйце куряче – 1 шт. велике | |
Сіль – 1 ч. л. | |
Цукор – 1 ст. л. | |
Окріп – 1 ст. | |
Молоко – 1 ст. | |
Борошно – 1 ст. з гіркою | |
Масло рослинне – 2 ст. л. | |
Кріп – 2-3 гілочки | |
Цибулю зелений – 3-4 пера |
Тісто для млинчиків з зеленню приготуємо з традиційних для даної випічки інгредієнтів: борошна, яйця курячого, молока. Як «зеленого» компонента для млинцевого тесту візьмемо свіжий кріп і зелений лук. Подробиці випічки млинців з зеленню – в нашому покроковий рецепт з фото.
Покроковий рецепт
Забиваємо в миску куряче яйце. До нього підсипаємо сіль в зазначеній кількості і трохи цукрового піску.
Перетворимо інгредієнти в однорідну пишну суміш, скориставшись міксером.
У суміш, що у нас вийшла з курячого яйця і спецій, вливаємо по черзі окріп і молоко. Добре перемішуємо інгредієнти.
В молочну суміш через сито, додаємо борошно пшеничне невеликими частинами. Відразу борошно вмішуємо в суміш.
В млинцеве тісто вливаємо олію. Ще раз перемішуємо тісто.
Підготовлену (промиту і обсушену) зелень подрібнюємо на обробній поверхні. Нарізку викладаємо на тісто, перемішуємо ще раз тісто.
Прогріваємо оптимально дно сковороди, змащеній жиром або маслом. Починаємо піч тонкі блінкі з зеленню з кожної сторони по хвилинці.
Готові млинці з зеленню складемо стопкою. Подавати до столу їх можна зі сметаною.
Пригощайтесь на здоров’я!