Апетитні млинці на молоці, доповнені нарізкою зі свіжої зелені, стануть чудовим блюдом до ранкового перекусу. Готувати просто і швидко!

Інгредієнти
| Яйце куряче – 1 шт. велике | |
| Сіль – 1 ч. л. | |
| Цукор – 1 ст. л. | |
| Окріп – 1 ст. | |
| Молоко – 1 ст. | |
| Борошно – 1 ст. з гіркою | |
| Масло рослинне – 2 ст. л. | |
| Кріп – 2-3 гілочки | |
| Цибулю зелений – 3-4 пера |
Тісто для млинчиків з зеленню приготуємо з традиційних для даної випічки інгредієнтів: борошна, яйця курячого, молока. Як «зеленого» компонента для млинцевого тесту візьмемо свіжий кріп і зелений лук. Подробиці випічки млинців з зеленню – в нашому покроковий рецепт з фото.
Покроковий рецепт

Забиваємо в миску куряче яйце. До нього підсипаємо сіль в зазначеній кількості і трохи цукрового піску.

Перетворимо інгредієнти в однорідну пишну суміш, скориставшись міксером.

У суміш, що у нас вийшла з курячого яйця і спецій, вливаємо по черзі окріп і молоко. Добре перемішуємо інгредієнти.

В молочну суміш через сито, додаємо борошно пшеничне невеликими частинами. Відразу борошно вмішуємо в суміш.

В млинцеве тісто вливаємо олію. Ще раз перемішуємо тісто.

Підготовлену (промиту і обсушену) зелень подрібнюємо на обробній поверхні. Нарізку викладаємо на тісто, перемішуємо ще раз тісто.

Прогріваємо оптимально дно сковороди, змащеній жиром або маслом. Починаємо піч тонкі блінкі з зеленню з кожної сторони по хвилинці.

Готові млинці з зеленню складемо стопкою. Подавати до столу їх можна зі сметаною.

Пригощайтесь на здоров’я!
