Млинці тонкі по-французьки

Млинці тонкі по-французьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В кожній національній кухні є свої рецепти випічки млинців. Франція – не виняток. Давайте і ми приготуємо тонкі французькі млинці.

Інгредієнти

Борошно – 1 склянка
Цукор – 1 ст. л.
Ванільний цукор – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Яйце – 3 шт.
Молоко – 2 ст.
Масло вершкове – 30 гр

Як приготувати Млинці тонкі по-французьки

Для того, щоб замісити тісто для французьких млинців, потрібні стандартні для подібної випічки інгредієнти: борошно, яйця, молоко. Інтерес представляє сам процес замісу тіста. На виході тісто виходить однорідним, млинці з нього виходять тонкими. Рекомендується подавати млинці по-французьки з солодкими доповненнями: шоколадом, варенням, фруктами. Подробиці – у нас в рецепті.

Покроковий рецепт

Отже, підбираємо миску, в якій зручно буде замішувати тісто для млинців по-французьки. У неї просіваємо борошно пшеничне, підсипаємо звичайний цукор і ванільний, кидаємо щіпку солі.

Сипучі інгредієнти перемішуємо ложкою.

В іншу миску вливаємо молоко кімнатної температури, додаємо в нього по черзі курячі яйця. Інгредієнти збиваємо приблизно 2-3 хвилинки.

Отриману молочно-яєчну масу цівкою вливаємо в борошно. Відразу починаємо перемішувати інгредієнти.

Вийшло тісто без грудочок.

У нього потрібно влити розтоплене вершкове масло. Якщо ви не розтопили масло заздалегідь, то скористайтеся послугами» мікрохвильовки.

Розтоплене масло вливаємо в млинцеве тісто, перемішуємо. Можна приступати до випічки млинців, попередньо промазав дно сковороди жиром.

Готові тонкі млинці складаємо стопкою.

При подачі ми урізноманітнили млинці по-французьки цукровою пудрою і запропонували згущене молоко. Приємного і смачного вам перекусу!