Млинці з ковбасою і сиром готуються досить легко, хоч і долговато. Зате вони дуже смачні і ситні!
Покроковий рецепт
Для млинцевого тесту візьмемо літр молока.
Додамо в нього 2 курячих яйця.
Туди ж відправимо 2 столових ложки цукру.
2 столових ложки рослинного масла.
1 чайна ложка солі.
1 чайна ложка соди.
Всі перемішаємо і поступово додамо 15 або 20 столових ложок борошна. Варто враховувати, що якщо ви сыпете борошно столовими ложками з гіркою (тобто в одну ложку поміщається більше борошна), то тоді ви додаєте не 20 ложок, а 10 або 15.
Далі залишаємо суміш на 10 хвилин постояти.
Для начинки натремо 200 г вареної ковбаси на тертці і 100 або 150 г сиру. Перемішаємо їх разом.
Приступимо до приготування млинців. Як зазвичай, ополоники налийте млинець на сковороду, дочекайтеся, поки приготується одна його сторона, потім переверніть. В той час, як друга сторона буде смажитися, покладіть понад ну млинець начинку, а потім акуратно загорніть його.
Завертайте млинець дуже обережно, оскільки сковорода гаряча, і ви ризикуєте отримати опік.
Таким же способом ви можете загорнути у млинець сир, мармеладкі (так-так!) або ще які-небудь інгредієнти.
Млинці виходять неймовірно смачними! Це, мабуть, одне з моїх улюблених страв, яке я частенько готую на сніданок. Сподіваюся, що вам сподобається. Приємного апетиту!