Млинці з полуничним джемом

Млинці з полуничним джемом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Млинці з полуничним джемом

Інгредієнти

Тісто:
Молоко – близько 1 літр (може бути більше або менше, все залежить від муки, яку ви використовуєте)
Цукор – 4 ст. л.
Яйця курячі – 1-2 шт.
Борошно – 3-4 чашки
Сіль – 0,5 ч. л.
Рослинне масло – для смаження
Сода – 0,5 ч. л.
Вершкове масло – –
Для джему:
Полуниця – –
Цукор – –
Вершкове масло – для смаження

Як приготувати Млинці з полуничним джемом

.

Покроковий рецепт

Зробити тісто як на тонкі млинці.

Спекти млинці на сковороді (краще, якщо це буде чавунна). Мені дуже подобається спостерігати за появою дірочок в тесті.

Доведеться постояти біля плити, але це того варто.

Полуницю дрібно порізати кубиками.

Обсмажити на сковороді на вершковому маслі з цукром (хвилин 15). Остудити джем. Блін розкласти на тарілці. Викласти на середину полуничний джем і загорнути в рулет.

Подавати до столу. Приємного апетиту!