Млинці з полуничним джемом
Інгредієнти
Тісто: | |
Молоко – близько 1 літр (може бути більше або менше, все залежить від муки, яку ви використовуєте) | |
Цукор – 4 ст. л. | |
Яйця курячі – 1-2 шт. | |
Борошно – 3-4 чашки | |
Сіль – 0,5 ч. л. | |
Рослинне масло – для смаження | |
Сода – 0,5 ч. л. | |
Вершкове масло – – | |
Для джему: | |
Полуниця – – | |
Цукор – – | |
Вершкове масло – для смаження |
Як приготувати Млинці з полуничним джемом
.
Покроковий рецепт
Зробити тісто як на тонкі млинці.
Спекти млинці на сковороді (краще, якщо це буде чавунна). Мені дуже подобається спостерігати за появою дірочок в тесті.
Доведеться постояти біля плити, але це того варто.
Полуницю дрібно порізати кубиками.
Обсмажити на сковороді на вершковому маслі з цукром (хвилин 15). Остудити джем. Блін розкласти на тарілці. Викласти на середину полуничний джем і загорнути в рулет.
Подавати до столу. Приємного апетиту!