.
Інгредієнти
Млинці – тонкі | |
Карбонад – (або шинка) | |
Цибуля зелена – – | |
Яйця курячі – – | |
Майонез – – | |
Оливки – – | |
Зубочистки – – |
Як приготувати Млинці з шинкою і яйцями
.
Покроковий рецепт
Завести тісто як на тонкі млинці. Молоко, сіль, цукор, масло, яйця змішати.
Додати борошна. Перемішати, щоб не було грудочок.
Налити тісто на сковорідку, так щоб вийшов тоненький блін. Смажити млинець з одного боку. Потім з іншого. З цього боку він вже смажитися швидше, так що будьте уважні.
Шинку (карбонат), яйця і цибулю-порей дрібно порізати. Змішати з майонезом.
Млинець викласти на тарілку. На середину викласти начинку.
Краї прихопити пальцями. Заколоти половинкою зубочистки. На краю зубочистки надіти оливки (маслини). Приємного апетиту!