Молочне желе з бананом

Молочне желе з бананом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спершу потрібно залити желатин 100 мл молока. Залишити суміш набухати на 15 хвилин, після чого – розтопити на водяній бані до розчинення дрібних крупинок.

Молочне желе з бананом – це легка, проста і дуже ніжне блюдо, яке ідеально підходить для перекусу і смачного сніданку. Десерт підійде як дорослим так і дітям. Зробити блюдо дієтичним теж можна, замінивши цукор у складі десерту на цукрозамінник або зовсім виключити. Готувати желе можна з будь-якими фруктами або ягодами.

Молочне желе з фруктами – ароматний ванільний десерт всього за чверть години!

Спершу потрібно залити желатин 100 мл молока. Залишити суміш набухати на 15 хвилин, після чого – розтопити на водяній бані до розчинення дрібних крупинок.

Змішати решту молоко з ваніллю і цукром. Компоненти можна варіювати за своїм смаком. Закип’ятити молоко і варити до розчинення цукрових кристаликов. Ввести в злегка остигле молоко розтоплений на водяній бані желатин.

Банани очистити і нарізати дрібними кубиками. Розкласти кубики бананів по креманкам.

Залити фруктові скибочки молочною сумішшю і залишити остигати до кімнатної температури, після чого відправити в холодильник як мінімум на пару годин.

Повірити готовність желе можна зубочисткою – вона повинна бути сухою, без рідини на дерев’яній основі.

Подавати желе до столу. Приємного апетиту!