Молочний рисовий суп

Молочний рисовий суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт сподобається і дитині, і дорослому.

Покроковий рецепт

Бажано в молочний суп використовувати круглозерый рис, але це необов’язково. Добре промиваємо під струменем проточної холодної води. Молоко я використовувала топлене.

Налити в каструлю воду і трохи посолити, потім засипати рис і залишити варитися на середньому вогні до практично повного википання рідини.


Потім вливаємо в кашу молоко і дуже добре перемішуємо і даємо закипіти (на маленькому вогні). Варимо суп близько 10-ти хвилин. Потім кладемо ложку цукор і вершкове масло. Я ще додала для більш яскравого смаку в суп шматочки манго. Суп готовий, приємного апетиту!