Рецепт багатий вітамінами і мінералами; прекрасне джерело клітковини; містить високий рівень антиоксидантів.
Інгредієнти
яблуко – 1 шт. | |
банан – 1 шт. | |
свіжий апельсиновий сік – 175 мл | |
молоко – 75 мл | |
ваніль – за смаком |
Банани дуже корисні! Вони допомагають травленню, стимулюють зростання корисних бактерій, а також, в них багато клітковини, вони допомагають підтримувати здоров’я кишечника.
Для приготування апетитного напою вам необхідно лише яблуко, банан і молоко. Апельсиновий сік я додаю для більшого різноманітного смаку і для того, щоб напій був більш рідким.
Покроковий рецепт
Яблуко очистіть від шкірки, видаліть серцевину, не крупно поріжте. Закиньте в чашу блендера.
Банан помийте, очистіть і поріжте кільцями. Закиньте фрукт в чашу блендера.
Додайте інші інгредієнти в чашу блендера і подрібніть. Подайте відразу.