Молочний яблучно-банановий смузі

Молочний яблучно-банановий смузі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт багатий вітамінами і мінералами; прекрасне джерело клітковини; містить високий рівень антиоксидантів.

Інгредієнти

яблуко – 1 шт.
банан – 1 шт.
свіжий апельсиновий сік – 175 мл
молоко – 75 мл
ваніль – за смаком

Як приготувати Молочний яблучно-банановий смузі

Банани дуже корисні! Вони допомагають травленню, стимулюють зростання корисних бактерій, а також, в них багато клітковини, вони допомагають підтримувати здоров’я кишечника.

Для приготування апетитного напою вам необхідно лише яблуко, банан і молоко. Апельсиновий сік я додаю для більшого різноманітного смаку і для того, щоб напій був більш рідким.

Покроковий рецепт

Яблуко очистіть від шкірки, видаліть серцевину, не крупно поріжте. Закиньте в чашу блендера.

Банан помийте, очистіть і поріжте кільцями. Закиньте фрукт в чашу блендера.

Додайте інші інгредієнти в чашу блендера і подрібніть. Подайте відразу.