Морквяна бабка – запіканка з тертої моркви

Морквяна бабка – запіканка з тертої моркви – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приємного красивого кольору, називайте як хочете… пиріг або запіканка. Дуже смачний перекус!

Інгредієнти

моркви – кг
сухарів для панірування – склянка
сметани – півсклянки
яйця – три
борошна – пара ложок
вершкового масла – пара ложок
топлене масло, цукор, сіль – за смаком

Як приготувати Морквяна бабка – запіканка з тертої моркви

Морквяна бабка стане відмінним доповненням сімейного обіду або вечері. Готується швидко, корисно і для дітей.

Потрібно:

– кіло моркви;
– склянка сухарів для панірування;
– півсклянки сметани;
– три яйця;
– по парі ложок борошна, вершкового масла;
– топлене масло, цукор, сіль.

Покроковий рецепт

Приготування:

1. Моркву очищають, натирають, трохи підсмажують на топленому маслі, додавши до неї і сухарі.

2. Далі до морквині додають жовтки, попередньо розтерті з цукром, сметану, масло, борошно. За смаком підсолюють масу, ретельно перемішують.

3. Потім акуратно вводять збиті білки, масу перекладають у сотейник або каструлю, промазану маслом. Запікають близько півгодини.

Подають запіканку “морквяну бабку” гарячої. При бажанні зверху посипають пудрою.