Приємного красивого кольору, називайте як хочете… пиріг або запіканка. Дуже смачний перекус!
Інгредієнти
моркви – кг | |
сухарів для панірування – склянка | |
сметани – півсклянки | |
яйця – три | |
борошна – пара ложок | |
вершкового масла – пара ложок | |
топлене масло, цукор, сіль – за смаком |
Морквяна бабка стане відмінним доповненням сімейного обіду або вечері. Готується швидко, корисно і для дітей.
Потрібно:
– кіло моркви;
– склянка сухарів для панірування;
– півсклянки сметани;
– три яйця;
– по парі ложок борошна, вершкового масла;
– топлене масло, цукор, сіль.
Покроковий рецепт
Приготування:
1. Моркву очищають, натирають, трохи підсмажують на топленому маслі, додавши до неї і сухарі.
2. Далі до морквині додають жовтки, попередньо розтерті з цукром, сметану, масло, борошно. За смаком підсолюють масу, ретельно перемішують.
3. Потім акуратно вводять збиті білки, масу перекладають у сотейник або каструлю, промазану маслом. Запікають близько півгодини.
Подають запіканку “морквяну бабку” гарячої. При бажанні зверху посипають пудрою.