Морквяні оладки без цукру

Морквяні оладки без цукру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вегетаріанські морквяні оладки можна подавати як закуску або в доповнення до гарніру як котлети з моркви

Інгредієнти

Морква – 4 шт.
Яйця – 2 шт.
Борошно житнє – 100 гр.
Сіль – за смаком

Як приготувати Морквяні оладки без цукру

Цікавий і неординарний варіант використання всім знайомого і улюбленого овоча – вмістилища каротину – моркви. Оладки виходять соковитими і дуже смачними. До того ж оладки виходять корисними завдяки використанню житнього борошна. Оладки з моркви я зробила не солодкими, так що їх можна використовувати замість хліба або замість м’ясних котлет, хто вегетаріанець.

Покроковий рецепт

1. Моркву натерти на дрібній тертці.

2. Додати яйця і розмішати.

3. Потім додати борошно і сіль і ще раз добре розмішати.

4. Випікати оладки на рослинному маслі до рум’яної скоринки з обох сторін. Спечені оладки промокнути паперовим рушником від надлишків жиру