Вегетаріанські морквяні оладки можна подавати як закуску або в доповнення до гарніру як котлети з моркви
Інгредієнти
Морква – 4 шт. | |
Яйця – 2 шт. | |
Борошно житнє – 100 гр. | |
Сіль – за смаком |
Цікавий і неординарний варіант використання всім знайомого і улюбленого овоча – вмістилища каротину – моркви. Оладки виходять соковитими і дуже смачними. До того ж оладки виходять корисними завдяки використанню житнього борошна. Оладки з моркви я зробила не солодкими, так що їх можна використовувати замість хліба або замість м’ясних котлет, хто вегетаріанець.
Покроковий рецепт
1. Моркву натерти на дрібній тертці.
2. Додати яйця і розмішати.
3. Потім додати борошно і сіль і ще раз добре розмішати.
4. Випікати оладки на рослинному маслі до рум’яної скоринки з обох сторін. Спечені оладки промокнути паперовим рушником від надлишків жиру