Просто, але зі смаком…
Інгредієнти
Морква – 3 шт | |
часник – за смаком | |
плавлений сирок – 1 шт | |
майонез – 3 ст. л. | |
спеції – за смаком | |
кунжут – для прикраси | |
кріп – 3 гілочки |
Дуже вітамінний салат. Яскравий і простий у приготуванні. При красивої подачі салат стане родзинкою на вашому святковому столі.
Покроковий рецепт
Починаємо готувати салат з підготовки всіх інгредієнтів. З моркви зчищають верхній шар і моєму її, часник позбавляємо від верхнього шару, сирок дістаємо з упаковки. Далі беремо глибоку тарілку і в неї моркву натираємо на крупній тертці. Потім туди ж натирем плавлений сирок. Порада!!!Плавлені сирки вибираємо тверді, для салатів або бутербродів. Такі сирки легко подрібнюються на тертці. Якщо взяти м’який сир, то він буде прилипати до тертці і збиватися в грудки. Можна використовувати і ковбасний сир, але смак все ж змінитися. Буде більше копчений. Я використовую класичний сирок без добавок.
Далі подрібнюємо ческнок.Я його тру на дрібній тертці, але так само можна його подрібнити ножем, в измельчителе або часникодавці. Додаємо часник до суміші сиру і моркви. Солимо і перчимо салат. Додаємо майонез і ретельно перемішуємо його. Стежимо, щоб сирок розподілився по всьому салату.
Страва готова!Викладаємо салат з допомогою кулінарного кільця, посипаємо обсмаженими саменами кунжуту і прикрашаємо гілочками кропу.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!