Освіжаючий лимонне морозиво на основі йогурту і масла. пробуємо приготувати морозиво в домашніх умовах!
Покроковий рецепт
Розріжте масло на маленькі кубики і залиште його розм’якнути при кімнатній температурі.
У мисці збийте яйця і цукор, потім додати лимонний сік.
Покладіть суміш у невелику чашу, поставте на повільний вогонь. Додайте шматочки вершкового масла, постійно помішуючи дерев’яною ложкою. Не кип’ятіть!
Потім зняти з вогню, додати цедру лимона і дати охолонути.
Перемішати йогурт разом з лимонною сумішшю. Вилити в неглибоку пластиковий посуд або миску, накрити поліетиленовою плівкою і прибрати в морозильну камеру.
За 30 хвилин до того, як ви захочете подавати морозиво, вийміть його з морозилки і помістіть в холодильник. Подавати зі свіжими фруктами. У мене з абрикосами.