Морський салат з капусти і моркви

Морський салат з капусти і моркви – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей салат сподобається всім, хто любить час від часу побалувати себе морською капустою, яка не тільки смачна, але ще й дуже корисна.

Інгредієнти

Морська капуста консервована – 1 банку
Морква – 1 шт.
Оцет – 1 ст. ложка
Оливкова олія – 1 ст. ложка
Рідкий мед – 1 ч. ложка або за смаком
Кунжут – пару щіпок
Сіль – за смаком

Як приготувати Морський салат з капусти і моркви

Час готування вказано без часу настоювання салату.

Покроковий рецепт

1. Вміст баночки з морської капусти відразу перекладають в салатник.

2. Морква промивають, чистять і нарізають тонкою соломкою за допомогою спеціальної терки. Якщо морква молода, її можна просто зверху поскоблить. У мене сорт червоної моркви.

3. Окремо змішують оливкове масло, рідкий мед, оцет, сіль. Кількість меду можна додавати за своїм смаком, пробуйте. Додають насіння кунжутного насіння і перемішують.

4. Салат заправляють медово-олійно заправкою, перемішують. Дають йому настоятися протягом півгодини. Після цього можна подавати до столу.