Цей салат сподобається всім, хто любить час від часу побалувати себе морською капустою, яка не тільки смачна, але ще й дуже корисна.
Інгредієнти
Морська капуста консервована – 1 банку | |
Морква – 1 шт. | |
Оцет – 1 ст. ложка | |
Оливкова олія – 1 ст. ложка | |
Рідкий мед – 1 ч. ложка або за смаком | |
Кунжут – пару щіпок | |
Сіль – за смаком |
Час готування вказано без часу настоювання салату.
Покроковий рецепт
1. Вміст баночки з морської капусти відразу перекладають в салатник.
2. Морква промивають, чистять і нарізають тонкою соломкою за допомогою спеціальної терки. Якщо морква молода, її можна просто зверху поскоблить. У мене сорт червоної моркви.
3. Окремо змішують оливкове масло, рідкий мед, оцет, сіль. Кількість меду можна додавати за своїм смаком, пробуйте. Додають насіння кунжутного насіння і перемішують.
4. Салат заправляють медово-олійно заправкою, перемішують. Дають йому настоятися протягом півгодини. Після цього можна подавати до столу.