Покроковий рецепт
Цибулю і часник почистити, не крупно порізати, обсмажити до прозорості на олії.
Додати до цибулі порізані гриби, смажити близько 10 хвилин. Вогонь вимкнути.
Арахіс перемолоти в блендері. Додати до грибної суміші, перемішати. Начинку відкласти в сторону.
Рибу почистити, випатрати, добре промити. Натерти сіллю, перцем. Зробити надрізи гострим ножем.
Мускун нафарширувати горіхово-грибною начинкою.
Черевце заколоти в 2-х місцях зубочистками.
Деко змастити олією. Викласти фаршировану рибу. (На гарнір я ще зробила картопля). Запікати рибу Мускун на середньому рівні при температурі 180 З близько 25-30 хвилин.
Подавати до столу. Приємного апетиту!