Мясні завиванці, фаршировані кукурудзою

Мясні завиванці, фаршировані кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Кукурудза консервована – 15 шт. (ціла)
Карбонад – 15 смужок (або карбонад)
Яйця перепелині – 15 шт.
Оливки – 8 шт.

Як приготувати М’ясні завиванці, фаршировані кукурудзою

Покроковий рецепт

М’ясо нарізати дуже тонкими пластинами (можна нарізати слайсером або попросити зробити це в магазині). Взяти 1 смужку м’яса, розкласти на поверхні, викласти на край мариновану кукурудзу.

Закрутити м’ясо в рулет. На шпажку одягнути половинку оливки і варене перепелине яєчко. За допомогою шпажки скріпити разом перепелине яйце з оливкою і м’ясний рулет.

Швидка закуска з м’ясних рулетиків, фаршированих кукурудзою готові. Приємного апетиту!