Манговий-кокосовий десерт в банку

Манговий-кокосовий десерт в банку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Манговий-кокосовий десерт в банку

Десерт в банку – це кухня в стилі фьюжн. Щось нове і незвичайне для вас і ваших гостей. Відтворити страва досить швидко, володіє унікальним смаком і ароматом. Рекомендуємо почати приготування з підготовки продуктів.

200 грам м’якоті манго;

150 грам м’якоті кокоса;

30 грам гранолы;

пакетик желатину (агар-агару);

стакан яблучного фрешу.

1. Наріжте м’якоть манго невеликими шматочками.

2. В яблучному соку розчиніть агар-агар. На дно банки покладіть манговую м’якоть. Залийте її підготовленим агар-агаром з яблучним соком. Поставте застигати на холод.

3. Тим часом підготуйте м’якоть кокоса. Частина кокоса натріть на дрібній тертці, а решту – наріжте тонкими слайсами.

4. Додайте до м’якоті гранолу і добре перемішайте. Викладіть на желе з манго кокосову масу і подавайте, прикрасивши слайсами до столу.