Мясний американський хліб (Митлоф)

Мясний американський хліб (Митлоф) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Справжнє чоловіче блюдо.

Інгредієнти

очищені мигдальні горішки – 58 г
домашній фарш свинячий – 520 г
сирі добірні курячі яйця – дві штуки
скибочки білого хліба – три штуки
ароматне масло рослинне будь – дві ст. ложки
сушений розмарин подрібнений – одна ч. ложка
незбиране молоко – 56 мл
свіжий щавель – один пучок середнього розміру
часнику великі зубці, очищені для тіста і соусу – три штуки
свіжа зелень кропу – один маленький пучок
гірчиця зерниста солодка – одна ст. ложка
салатний цибуля великий і соковитий – одна штука
стручок чилі-перцю – одна штука
мелкомолотая сіль кам’яна – на свій смак
черешки селери – півтори штуки
густий соус соєвий – півтори ст. ложки
сир твердого сорту – 86 г
тонкомолотий чорний перець – на смак
солодка гірчиця – одна ст. ложка

Як приготувати М’ясний американський хліб (Митлоф)

Таке незвичайне страва, приготована за американським рецептом зі свинячого фаршу, обов’язково сподобається всім чоловікам, які віддають свою перевагу ситної їжі.

Покроковий рецепт

У молоці спочатку необхідно замочити хлібні м’якуші в необхідній кількості, потім натерти дрібно твердий сир, підготувати миску і в неї викласти домашній свинячий фарш.

Почистити і промити часникові часточки (дві штуки), а також необхідну кількість черешків селери і цибулю салатний, потім ці компоненти нарізати подрібніше, і обсмажити в олії на гарячій сковороді.

Перекласти ці обсмажені овочі в окрему миску з м’ясним фаршем, додати туди ж сушений розмарин, перець тонкого помелу, солодку зернисту гірчицю, трохи солі. Перемішати все, потім викласти в посуд замочений хліб, терту сирну масу, рубану ароматну зелень і курячі яйця. Руками перемішати дуже ретельно домашній м’ясний фарш з вищевказаними інгредієнтами, далі в ту ж сковороду, де раніше готувалися овочі, насипати мигдальні очищені горішки, обсмажити їх в тому ж самому олії і гарненько остудити, потім порізати дуже дрібно і відправити у посуд з іншими компонентами.

Підготувати глибоке деко, змастити дуже ретельно його маслом, потім у формі булки в нього викласти м’ясний фарш, поставити в духовку і при двохстах градусах до повної готовності запікати. На цей процес може піти приблизно одну годину.

Поки запікається м’ясна булка, можна зайнятися і приготуванням соусу, а для цього в мисочку маленького розміру насипати залишився рубаний часник, а також подрібнений перець чилі, додати гірчицю і влити соєвий соус. Перемішати гарненько приготований соус і вилити його на м’ясну булку хвилин за п’ятнадцять до повного її приготування, потім продовжити процес готування при тій же температурі, правда, бажано в цей час підключити верхній жар.

Для того, щоб приготований м’ясний хліб виглядав на блюді ефектно, бажано прикрасити його зеленню, після цього таку незвичайну випічку можна подавати до столу.