Справжнє чоловіче блюдо.
Інгредієнти
очищені мигдальні горішки – 58 г | |
домашній фарш свинячий – 520 г | |
сирі добірні курячі яйця – дві штуки | |
скибочки білого хліба – три штуки | |
ароматне масло рослинне будь – дві ст. ложки | |
сушений розмарин подрібнений – одна ч. ложка | |
незбиране молоко – 56 мл | |
свіжий щавель – один пучок середнього розміру | |
часнику великі зубці, очищені для тіста і соусу – три штуки | |
свіжа зелень кропу – один маленький пучок | |
гірчиця зерниста солодка – одна ст. ложка | |
салатний цибуля великий і соковитий – одна штука | |
стручок чилі-перцю – одна штука | |
мелкомолотая сіль кам’яна – на свій смак | |
черешки селери – півтори штуки | |
густий соус соєвий – півтори ст. ложки | |
сир твердого сорту – 86 г | |
тонкомолотий чорний перець – на смак | |
солодка гірчиця – одна ст. ложка |
Таке незвичайне страва, приготована за американським рецептом зі свинячого фаршу, обов’язково сподобається всім чоловікам, які віддають свою перевагу ситної їжі.
Покроковий рецепт
У молоці спочатку необхідно замочити хлібні м’якуші в необхідній кількості, потім натерти дрібно твердий сир, підготувати миску і в неї викласти домашній свинячий фарш.
Почистити і промити часникові часточки (дві штуки), а також необхідну кількість черешків селери і цибулю салатний, потім ці компоненти нарізати подрібніше, і обсмажити в олії на гарячій сковороді.
Перекласти ці обсмажені овочі в окрему миску з м’ясним фаршем, додати туди ж сушений розмарин, перець тонкого помелу, солодку зернисту гірчицю, трохи солі. Перемішати все, потім викласти в посуд замочений хліб, терту сирну масу, рубану ароматну зелень і курячі яйця. Руками перемішати дуже ретельно домашній м’ясний фарш з вищевказаними інгредієнтами, далі в ту ж сковороду, де раніше готувалися овочі, насипати мигдальні очищені горішки, обсмажити їх в тому ж самому олії і гарненько остудити, потім порізати дуже дрібно і відправити у посуд з іншими компонентами.
Підготувати глибоке деко, змастити дуже ретельно його маслом, потім у формі булки в нього викласти м’ясний фарш, поставити в духовку і при двохстах градусах до повної готовності запікати. На цей процес може піти приблизно одну годину.
Поки запікається м’ясна булка, можна зайнятися і приготуванням соусу, а для цього в мисочку маленького розміру насипати залишився рубаний часник, а також подрібнений перець чилі, додати гірчицю і влити соєвий соус. Перемішати гарненько приготований соус і вилити його на м’ясну булку хвилин за п’ятнадцять до повного її приготування, потім продовжити процес готування при тій же температурі, правда, бажано в цей час підключити верхній жар.
Для того, щоб приготований м’ясний хліб виглядав на блюді ефектно, бажано прикрасити його зеленню, після цього таку незвичайну випічку можна подавати до столу.