Мясний пиріг з капустою

Мясний пиріг з капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування м’ясного пирога почнемо з замішування тіста. Для тіста візьмемо борошно, сухі активовані дріжджі, яйце, молоко. Подробиці приготування дріжджового тіста для пирога представлені в цьому рецепті. Що стосується начинки, то смакової тон їй задає підсмажена яловичина, попередньо нарізана на шматочки. М’ясний інгредієнт для начинки «сусідить» з нашаткованої білокачанної капустою і овочами. На випічку домашнього м’ясного пирога з капустою вам буде потрібно близько двох годин, але ваші старання обов’язково окупляться, і ви отримаєте найвищі похвали від своїх домочадців.

Покроковий рецепт