Мясний пиріг з сиром і фаршем

Мясний пиріг з сиром і фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачний з фаршем та сиром, ефектно виглядає!

Покроковий рецепт


Готуємо тісто. У теплому молоці розчиняємо дріжджі і залишаємо на 15 хвилин. Потім додаємо сіль, цукор, яйце і перемішуємо, додаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо, потім просіяне борошно і замішуємо тісто. Залишаємо його прикривши рушником на 1-1,5 години.


Приготування начинки. Цибулю порізати і обсмажити, додати потерту моркву, обсмажити і додати фарш. Все довести дот готовності, посолити, перець. Додати пару зубчиків часнику видушених через прес.






У нас все готово, приступаємо до формування. Тісто розділити на дві частини. На пергаментним папері розкачати одну половинку. Визначити центр, я роблю це тарілкою наприклад і на середину викласти приготовану начинку. Навколо тертий сир. Краї защипати і сново точно також визначити центр. Від центру краю порізати на смужки шириною 3-4см. і загорнути пелюстки (потрібно загортати в одну сторону). Змастити все добре яйцем і посипати центр кунжутом. Готувати при t180 25-30хв.

Фото готового пиріг. Сподіваюся Вам сподобатися виходить дуже ситне і красиве блюдо. Приємного апетиту!