Мясний салат Обжорка зі свининою та солоними огірочками

Мясний салат Обжорка зі свининою та солоними огірочками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат зі свининою “Обжорка” стане ідеальним доповненням до свята на швидку руку. Це дуже бюджетний варіант салату і відмінний вихід утилізувати залишки вареного або печеного м’яса після підготувати

Інгредієнти

Свинина варена або запечена – 250 г
Огірок солоний – 1 шт.
Майонез – опціонально
Морква – 1 шт.
Рослинне масло – опціонально
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Перець чорний – за смаком
Сіль – за смаком
Часник – 2 зубки

Як приготувати М’ясний салат “Обжорка” зі свининою та солоними огірочками

Салат зі свининою “Обжорка” стане ідеальним доповненням до свята на швидку руку. Це дуже бюджетний варіант салату і відмінний вихід утилізувати залишки вареного або печеного м’яса після приготування інших салатів або м’ясних закусок. Салат простий і дуже швидкий у приготуванні, апетитний і абсолютно універсальний в подачі.

Салат “Обжорка” з огірками і м’ясом – смачне і просте блюдо з п’яти компонентів!

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти для салату. Обсушити солоні огірки від рідини, очистити цибулю і моркву відварити або запекти свинину з перцем горошком, сіллю і лавром.

Натерти моркву на крупній тертці, в ідеалі – корейської. Подрібнити кубиками цибулю.

Пасерувати цибулю з морквою на олії до м’якості. Довести до смаку за допомогою перцю і солі. Дати обжарке охолонути.

Нарізати соломкою охолоджену запечену свинину.

Подрібнити соломкою огірок, додати в салат разом з обсмаженням.

Заправити салат майонезом і перемішати. Додати зубчик подрібненого через прес часнику і дати салату настояти – чверть години. Подавати до столу разом з картопляним гарніром. Приємного апетиту!