Салат зі свининою “Обжорка” стане ідеальним доповненням до свята на швидку руку. Це дуже бюджетний варіант салату і відмінний вихід утилізувати залишки вареного або печеного м’яса після підготувати

Інгредієнти
| Свинина варена або запечена – 250 г | |
| Огірок солоний – 1 шт. | |
| Майонез – опціонально | |
| Морква – 1 шт. | |
| Рослинне масло – опціонально | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
| Перець чорний – за смаком | |
| Сіль – за смаком | |
| Часник – 2 зубки |
Салат зі свининою “Обжорка” стане ідеальним доповненням до свята на швидку руку. Це дуже бюджетний варіант салату і відмінний вихід утилізувати залишки вареного або печеного м’яса після приготування інших салатів або м’ясних закусок. Салат простий і дуже швидкий у приготуванні, апетитний і абсолютно універсальний в подачі.
Салат “Обжорка” з огірками і м’ясом – смачне і просте блюдо з п’яти компонентів!
Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти для салату. Обсушити солоні огірки від рідини, очистити цибулю і моркву відварити або запекти свинину з перцем горошком, сіллю і лавром.

Натерти моркву на крупній тертці, в ідеалі – корейської. Подрібнити кубиками цибулю.

Пасерувати цибулю з морквою на олії до м’якості. Довести до смаку за допомогою перцю і солі. Дати обжарке охолонути.

Нарізати соломкою охолоджену запечену свинину.

Подрібнити соломкою огірок, додати в салат разом з обсмаженням.

Заправити салат майонезом і перемішати. Додати зубчик подрібненого через прес часнику і дати салату настояти – чверть години. Подавати до столу разом з картопляним гарніром. Приємного апетиту!
