Салат зі свининою “Обжорка” стане ідеальним доповненням до свята на швидку руку. Це дуже бюджетний варіант салату і відмінний вихід утилізувати залишки вареного або печеного м’яса після підготувати
Інгредієнти
Свинина варена або запечена – 250 г | |
Огірок солоний – 1 шт. | |
Майонез – опціонально | |
Морква – 1 шт. | |
Рослинне масло – опціонально | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Перець чорний – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Часник – 2 зубки |
Салат зі свининою “Обжорка” стане ідеальним доповненням до свята на швидку руку. Це дуже бюджетний варіант салату і відмінний вихід утилізувати залишки вареного або печеного м’яса після приготування інших салатів або м’ясних закусок. Салат простий і дуже швидкий у приготуванні, апетитний і абсолютно універсальний в подачі.
Салат “Обжорка” з огірками і м’ясом – смачне і просте блюдо з п’яти компонентів!
Покроковий рецепт
Підготувати інгредієнти для салату. Обсушити солоні огірки від рідини, очистити цибулю і моркву відварити або запекти свинину з перцем горошком, сіллю і лавром.
Натерти моркву на крупній тертці, в ідеалі – корейської. Подрібнити кубиками цибулю.
Пасерувати цибулю з морквою на олії до м’якості. Довести до смаку за допомогою перцю і солі. Дати обжарке охолонути.
Нарізати соломкою охолоджену запечену свинину.
Подрібнити соломкою огірок, додати в салат разом з обсмаженням.
Заправити салат майонезом і перемішати. Додати зубчик подрібненого через прес часнику і дати салату настояти – чверть години. Подавати до столу разом з картопляним гарніром. Приємного апетиту!