Мясний салат Обжорка зі свининою та солоними огірочками

Мясний салат Обжорка зі свининою та солоними огірочками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати інгредієнти для салату. Обсушити солоні огірки від рідини, очистити цибулю і моркву відварити або запекти свинину з перцем горошком, сіллю і лавром.

Натерти моркву на крупній тертці, в ідеалі – корейської. Подрібнити кубиками цибулю.

Пасерувати цибулю з морквою на олії до м’якості. Довести до смаку за допомогою перцю і солі. Дати обжарке охолонути.

Нарізати соломкою охолоджену запечену свинину.

Подрібнити соломкою огірок, додати в салат разом з обсмаженням.

Заправити салат майонезом і перемішати. Додати зубчик подрібненого через прес часнику і дати салату настояти – чверть години. Подавати до столу разом з картопляним гарніром. Приємного апетиту!