Свинина варена або запечена – 250 г | |
Огірок солоний – 1 шт. | |
Майонез – опціонально | |
Морква – 1 шт. | |
Рослинне масло – опціонально | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Перець чорний – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Часник – 2 зубки |
Мясний салат Обжорка зі свининою та солоними огірочками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Свинина варена або запечена – 250 г | |
Огірок солоний – 1 шт. | |
Майонез – опціонально | |
Морква – 1 шт. | |
Рослинне масло – опціонально | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Перець чорний – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Часник – 2 зубки |