Рецепт цього салату є синтезом американських і мексиканських кулінарних традицій. Страва виглядає неймовірно яскравим і красивим, а за смаком виходить ніжним і хрустким.
Інгредієнти
Філе індички – 350 грам підійде відварне або запечене | |
Стиглий і соковитий манго – 1 штука великого розміру | |
Родзинки, попередньо промитий і висушений – третину склянки | |
Домашній майонез або густий натуральний йогурт – 2 столові ложки | |
Суміш мелених прянощів – 1,5 чайні ложки зіра, куркума, коріандр, імбир, червоний перець, гірчичні насіння, сіль) або готова приправа «Каррі» | |
Мигдаль – жменя вже подрібнений | |
Зелена цибуля – кілька пір’я | |
Листя салату – пучок |
Як приготувати Святковий салат з індички з манго
Сторінка: 1 2