Рецепт цього салату є синтезом американських і мексиканських кулінарних традицій. Страва виглядає неймовірно яскравим і красивим, а за смаком виходить ніжним і хрустким.
Інгредієнти
Філе індички – 350 грам підійде відварне або запечене | |
Стиглий і соковитий манго – 1 штука великого розміру | |
Родзинки, попередньо промитий і висушений – третину склянки | |
Домашній майонез або густий натуральний йогурт – 2 столові ложки | |
Суміш мелених прянощів – 1,5 чайні ложки зіра, куркума, коріандр, імбир, червоний перець, гірчичні насіння, сіль) або готова приправа «Каррі» | |
Мигдаль – жменя вже подрібнений | |
Зелена цибуля – кілька пір’я | |
Листя салату – пучок |
Рецепт цього салату є синтезом американських і мексиканських кулінарних традицій. Страва виглядає неймовірно яскравим і красивим, а за смаком виходить ніжним і хрустким.
Покроковий рецепт
Спочатку займемося приготуванням заправки для салату. Для цього очищаємо манго від шкірки, розрізаємо на 2 рівні половинки, видаливши кісточку, половинку фрукта рубаємо на дрібні частини і змішати з допомогою блендера разом із зазначеною кількістю майонезу і прянощами.
Половина горіхів кладемо в глибоку миску. Відварене філе індички (за браком індички, можна взяти і куряче філе) нарізаємо кубиками невеликого або середнього розміру, розрізаємо залишилася половинку манго на дрібні частини. Кладемо всі отримані компоненти в миску з горіхами.
Заправляємо салат з манго з індичкою раніше приготовленою сумішшю з майонезу і манго. Ретельно перемішуємо і пробуємо страву на смак, при необхідності регулюємо кількість солі.
Салат з індички з манго викладаємо на велику тарілку, выстеленную листям салату. (Салат можна подавати порційно в невеликих мисках або на тостах у вигляді закуски). Подавати святковий салат, попередньо присипавши залишилися горішками, родзинками і дрібно рубаним зеленим луком.