Крабовий салат з рисом і грибами

Смачний крабовий салат для будь-якого приводу.

Інгредієнти

Гриби обсмажені – 200 г
Яйця – 4 шт.
Майонез – за смаком
Крабові палички – 200 г
Рис варений – 200 г

Як приготувати Крабовий салат з рисом і грибами

Смачний крабовий салат з рисом і грибочками стане відмінним доповненням до святкового застілля. Салат викладається шарами в прозорих салатницях або у формі-кільці, щоб були видні всі верстви страви. Перед подачею потрібно дати салату настоятися, щоб всі верстви просочилися майонезним соусом, а салат став гармонійніше і соковитіше. За бажанням, можна додавати в салат свіжий ріпчаста або зелений цибулька. Прикрашати салат можна за бажанням – кульками червоної ікри, крабовими паличками, зелень або тертими яйцями – все, що тільки заманеться.

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти для салату. Обсмажити печериці разом з цибулькою на олії, попередньо розморозити крабові палички і відварити курячі яйця та рис. Печериці можна замінити на будь-які лісові гриби, а також, замість обсмажених, використовувати мариновані грибочки.

Першим шаром викласти відварену і охолоджений рис. Гарненько утрамбувати шар.

Нашаткувати дрібними кубиками крабові палички.

Викласти крабові палички наступним шаром. Гарненько утрамбувати. Ретельно шар змастити майонезом.

Нарізати дрібним кубиком відварені яйця.

Викласти на яєчний шар охолоджені печериці. Утрамбувати.

Рясно змастити верхівку салату майонезом. Прикрасити страву за бажанням, чи залишити так, як є. Подавати салат через пару годин, щоб він встиг просочитися. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з креветками і овочами