Крабовий салат з рисом і грибами

Крабовий салат з рисом і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати інгредієнти для салату. Обсмажити печериці разом з цибулькою на олії, попередньо розморозити крабові палички і відварити курячі яйця та рис. Печериці можна замінити на будь-які лісові гриби, а також, замість обсмажених, використовувати мариновані грибочки.

Першим шаром викласти відварену і охолоджений рис. Гарненько утрамбувати шар.

Нашаткувати дрібними кубиками крабові палички.

Викласти крабові палички наступним шаром. Гарненько утрамбувати. Ретельно шар змастити майонезом.

Нарізати дрібним кубиком відварені яйця.

Викласти на яєчний шар охолоджені печериці. Утрамбувати.

Рясно змастити верхівку салату майонезом. Прикрасити страву за бажанням, чи залишити так, як є. Подавати салат через пару годин, щоб він встиг просочитися. Приємного апетиту!