Салат з пекінської капусти, крабових паличок, кукурудзи і сулугуні

Салат з пекінської капусти, крабових паличок, кукурудзи і сулугуні – відмінний варіант для святкового столу. До того ж він готується з простих, дешевих і завжди доступних компонентів

Інгредієнти

Пекінська капуста – 1 шт.
Крабові палички – 200 гр.
Консервована кукурудза – 1 банку
Сир сулугуні – 250 гр.
Яйця – 3 шт.
Майонез – 450 мл

Як приготувати Салат з пекінської капусти, крабових паличок, кукурудзи і сулугуні

Яскравий за смаковими враженнями, яскравої колірної гами від салатовою капусти, жовтої кукурудзи і червоних вкраплень крабових паличок.

Покроковий рецепт

1. Пекінську капусту помити, обсушити і тонко нарізати смужками.

2. Крабові палички нарізати великими кубиками.

3. Яйця зварити круто. Остудити, очистити від шкаралупи і нарізати кубиками.

4. Сир сулугуні порізати на кубики.

5. Всі нарізані інгредієнти скласти в каструлю. Додати консервовану кукурудзу.


6. Заправити майонезом.

Дивіться також:  Теплий салат з морепродуктів під вершково-апельсиновим соусом