Мясний салат з огірками, печерицями і яєчком

Мясний салат з огірками, печерицями і яєчком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На святковому столі найчастіше зустрічаються такі салати як олів’є, мімоза або оселедець під шубою, але здивувати гостей легко, достатньо всього лише приготувати просте блюдо з м’яса і огірків.

Інгредієнти

М’ясо варене – 250 грам
Лавровий лист – 2 листочка
Перець горошок – кілька
Огірочок – 3-4 штучки
Консервовані шампіньйони – 1 банка
Яйця – 3 штуки
Майонез – 100 грам
Зелень по сезону – кілька гілочок

Як приготувати М’ясний салат з огірками, печерицями і яєчком

На середньостатистичному святковому столі найчастіше зустрічаються такі салати як олів’є, мімоза або оселедець під шубою, але здивувати гостей легко, достатньо всього лише приготувати проста страва з вареного мяса та огірків. До речі, для пікантності можна додати і один солоний огірочок.

Покроковий рецепт

Першим ділом потрібно відварити м’ясо (це може бути яловичина або курка). Додати в каструлю перець горошком і лавровий лист для аромату. Остудити його.

Поки вариться мяско, огірочки подрібнюються шматочками у формі квадратиків.

Курячі яйця відварюють, охолоджують, чистяться і, по можливості, нарізати кубиками.

Печериці ріжуться навпіл і довільно шинкують.

Тепер нарізають квадратиками відварне м’ясо.

Зелень дрібненько посікти. Тепер всі складові змішуються і заправляються майонезом. Приємного апетиту.