Приготувати пісочне тісто.
У глибоку миску покласти трохи нагріте маргарин і розім’яти виделкою .
Додати сіль і яйце, перемішати.
Всипати половину борошна і соду. добре перемішати.
Додати крижану воду і борошно. Замісити середньо туге тісто і поставити в холодильник поки начинка робиться.
Сухі гриби проварити 20 хвилин.
Фарш підсмажити на рослинній олії до готовності.
Моркву натерти на тертку і посмажити.
Цибулю посмажити.
Змішати всі інгредієнти.
Перебити на блендері .
Дістати з холодильника тісто.
Розкачати 2 коржа , наколоти виделкою. Піч 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Готові коржі розрізати на дві рівні частини,щоб вийшли 4 рівних коржа.
Перемазати кожен корж паштетом, а зверху зробити щільну сіточку майонезом.
Скласти коржі один на одного,сформувати торт.
Залишилися паштетом з майонезом обійти боки.
Копчену ковбасу порізати смужками,варену кільцями, маринований імбир, сформувати квіти, або інші прикраси.
З твердих і копчених сирів зробити листя,гарбузове насіння викласти орнаментом, додати за бажанням зелень петрушки,пір’я цибулі, базилік. Прикрасити кошик на свій розсуд і фантазії.
дати настоятися 4 – 5 годин.