Мясо по-французьки в мікрохвильовці

Мясо по-французьки в мікрохвильовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинину ріжемо тонкими пластиками, приблизно 4 міліметра товщиною, можна товщі, але тоді доведеться його відбити. Ми не відбиваємо, тому що м’ясо наше і так м’яке.

Солимо , перчимо, викладаємо на дно блюда для приготування, заливаємо майонезом.

Ріжемо, очищені цибулини кільцями, укладаємо шар, поверх м’яса, додаємо майонез.

Картоплю миємо та очищаємо від шкірки. Нарізаємо тонкими пластиками, приблизно 3 – 4 мм, можна товщі, але для СВЧ краще нарізати тонше. Кожен шар картоплі, солимо , перчимо і заливаємо майонезом. Майонез повинен приховати картоплю.

Нарізаємо томат, так само пластиками, укладаємо поверх картоплі.

Накриваємо кришкою і відправляємо в мікрохвильову піч, на п’ятнадцять – двадцять хвилин, попередньо виставивши потужність 800 ватт . Після закінчення відведеного часу перевіряємо готовність картоплі виделкою або зубочисткою.

Сир тремо на тертці і посипаємо їм наш «листковий пиріг». Знову відправляємо в піч на 7-10 хвилин, знизивши потужність до 600 Ватт . Витягаємо страву з печі.

Викладаємо готову страву на тарілки, додаємо зелень, вийшло дуже смачно і красиво.