М’ясо по-французьки з ананасами – ідеальна гаряча закуска до святкового столу!
Інгредієнти
Свинина – 350 г | |
Цибуля – 1 шт. | |
Майонез – за смаком | |
Сир твердий – 100 г | |
Ананаси – 150 г | |
Спеції – за смаком | |
Сіль – за смаком |
Свинина з ананасами по-французьки – це смачне і ароматне блюдо швидкого приготування. Закуска виконана в ідеальній кисло-солодкою гамі з тонким вершковим смаком. Додати пряний аромат свинині можна за допомогою чебрецю або листів василька. Приготування такої гарячої закуски не займе багато часу і зусиль, а результат порадує кожного гурмана! Спробуйте приготувати таку страву до свята і ви точного не будете розчаровані!
Покроковий рецепт
Спершу варто вирізку нарізати на невеликі шматочки.
Відбити свинячі шматочки молоточком.
Натерти шматочки сіллю і спеціями за смаком. Залишити на півгодини настоюватися і просякати ароматами прянощів.
Подрібнити цибулю на невеликі півкола.
Обсмажити овоч на суміші вершкового і рослинного нерафінованої олії.
Викласти шматочки відбивних у форму для запікання. Покрити м’ясо обсмаженою цибулею.
Зверху викласти скибочки ананасів.
Полити блюдо майонезом або жирної сметанкою. За бажанням, посипати м’ясо тертим сиром. Відправити блюдо в духовку, виставивши температуру на 180 градусів. Запікати свинину з ананасами не менше сорока хвилин.
Страва готова! Подавати ароматну свинину потрібно гарячої!
Свинина з ананасами відмінно поєднується зі стравами з картоплі, рису і кускуса. Приємного апетиту!