Мясо по-французьки з свинини

Мясо по-французьки з свинини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо по-французьки з ананасами – ідеальна гаряча закуска до святкового столу!

Інгредієнти

Свинина – 350 г
Цибуля – 1 шт.
Майонез – за смаком
Сир твердий – 100 г
Ананаси – 150 г
Спеції – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати М’ясо по-французьки з свинини

Свинина з ананасами по-французьки – це смачне і ароматне блюдо швидкого приготування. Закуска виконана в ідеальній кисло-солодкою гамі з тонким вершковим смаком. Додати пряний аромат свинині можна за допомогою чебрецю або листів василька. Приготування такої гарячої закуски не займе багато часу і зусиль, а результат порадує кожного гурмана! Спробуйте приготувати таку страву до свята і ви точного не будете розчаровані!

Покроковий рецепт

Спершу варто вирізку нарізати на невеликі шматочки.

Відбити свинячі шматочки молоточком.

Натерти шматочки сіллю і спеціями за смаком. Залишити на півгодини настоюватися і просякати ароматами прянощів.

Подрібнити цибулю на невеликі півкола.

Обсмажити овоч на суміші вершкового і рослинного нерафінованої олії.

Викласти шматочки відбивних у форму для запікання. Покрити м’ясо обсмаженою цибулею.

Зверху викласти скибочки ананасів.

Полити блюдо майонезом або жирної сметанкою. За бажанням, посипати м’ясо тертим сиром. Відправити блюдо в духовку, виставивши температуру на 180 градусів. Запікати свинину з ананасами не менше сорока хвилин.

Страва готова! Подавати ароматну свинину потрібно гарячої!

Свинина з ананасами відмінно поєднується зі стравами з картоплі, рису і кускуса. Приємного апетиту!