Мясо в горщиках з ароматною заправкою

Мясо в горщиках з ароматною заправкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пікантне і дуже ніжне м’ясо в горщиках – саме такою стравою я сьогодні поділюся з вами. Рецепт такого м’яса вкрай простий, а от смак і запах…Пікантність болгарського перцю і паприки доповнює ніжність курячої грудинки і сметани. Печериці роблять смак страви ніжніше і яскравіше, а вершкове масло надає дивовижний аромат овочів. Запікаємо овочі із м’ясом у глиняних горщиках і виходить смачне і ситне страву до вечері або на обід. Проявіть фантазію – експериментуйте з видами м’яса – яловичина, свинина, особливо гарний буде кролик. Можете додати до м’яса мисливських ковбасок або копчений шпик. Додавайте різні овочі – кабачки, баклажани, квасоля, томати або гарбуз. Грайте зі спеціями – паприка, чебрець, базилік, ягоди ялівцю, каррі, розмарин. Знайдіть свій ідеальний варіант м’яса в горщиках. Мій рецепт м’яса з ароматною заправкою – один з безлічі варіантів. Це блюдо універсально, як в плані інгредієнтів, так і в плані калорійності. Якщо хочете більш дієтичний варіант – замінити вершкове масло оливкове, а жирну сметану на вершки з низькою жирністю. Всі подробиці приготування м’яса в горщиках з ароматною заправкою ви дізнаєтеся саме тут.

Покроковий рецепт