Свинячі відбивні з яблуками і вершковим кус кусом

Свинячі відбивні з яблуками і вершковим кус кусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинячі відбивні з яблуками і вершковим кус кусом – смачне рішення вечірньої трапези.

Інгредієнти

Свиняча відбивна – 6 шт свинячих відбивних на кістки
Оливкова олія – 2 столові ложки
Вершкове масло – 2 столові ложки
Зелені яблука – 2 цілих яблука
Вино біле сухе – 1 / 2 склянки
Оцет яблучний – 2 чайні ложки
Кленовий сироп – 3 / 4 склянки
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Кус-кус – у вершках під сиром

Як приготувати Свинячі відбивні з яблуками і вершковим кус кусом