Мясо запечене з овочами і сиром в мультиварці

Мясо запечене з овочами і сиром в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо запечене з овочами і сиром в мультиварці або духовці.

Інгредієнти

М’ясо – 600 – 800 гр. у мене свинина, але можна вибрати будь-який
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Помідор – 2 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Сир – 100 гр.
Майонез або соус – 100 гр.

Як приготувати М’ясо, запечене з овочами і сиром в мультиварці

М’ясо запечене з овочами і сиром в мультиварці або духовці – ситне і просте у приготуванні блюдо.
Готується швидко, виходить смачно.

Для цього нам знадобиться: м’ясо (можна вибрати будь-який), цибуля, помідори, червоний болгарський перець і сир. Майонез або будь-який інший соус, сіль, спеції за смаком, а так само фольга для запікання.

Беремо цілий шматок м’яса, надрізаємо його. Укладаємо всі нарізані овочі, м’ясо. Змащуємо майонезом або будь-яким іншим соусом, щоб м’ясо вийшло соковитіше. Посипаємо все тертим сиром, загортаємо у фольгу і запікаємо.

Покроковий рецепт

Беремо цілий шматок м’яса. Краще вибирати м’ясо (шматок) правильної форми, рівна. Робимо глибокі надрізи, як ніби хочемо відрізати шматок, але до кінця не відрізаємо. Коли будуть зроблені всі надрізи, шматок м’яса буде виглядати, як нарізний батон, який продається в магазині.

Моєму нарізаємо овочі. Цибулю півкільцями. Болгарський перець – півкільцями. Помідори ріжемо скибочками. Сир тремо на дрібній тертці. У м’ясі робимо надрізи.

Укладаємо всі нарізані овочі, м’ясо. У кожен надріз, який ми зробили в м’ясі, акуратно кладемо – дві скибочки помідора, два шматочки болгарського перцю, цибулю за смаком.

Викладаємо м’ясо на фольгу, м’ясо змащуємо майонезом або будь-яким іншим соусом. Змащувати обов’язково, так м’ясо виходить соковитіше.

Укладені м’ясо і овочі, рясно посипаємо тертим сиром. Фольгу закриваємо. Всі укладаємо в каструлю, ставимо режим “Випічка”, готуємо 1 годину. Все готово!. М’ясо просто тане у роті.