Пельмені зі свининою

Пельмені зі свининою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо вам подобається така страва як домашні пельмені, то, напевно, ви оціните запропонований рецепт. Пропонуємо вам наліпити пельмені зі свининою.

Інгредієнти

Борошно – 3 склянки
Вода – 1 стакан
Яйце – 1 яйце
Свинина – 400 гр
Цибуля – 1 шт.
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком

Як приготувати Пельмені зі свининою

Для приготування домашніх пельменів зі свининою замісимо спочатку тісто. Можна взяти і вже покупне (магазинне) тісто або ж використовувати свій рецепт замісу пельменного тесту. Можна замісити тісто так: просіяти три склянки муки у миску, додати дрібку солі, вбити одне куряче яйце, влити одну склянку охолодженої прокип’яченої води. Місити до утворення м’якого еластичного тіста. Продовжуємо рецепт пельменів згідно нашим кулінарним вказівок.

Покроковий рецепт

Шматок свинячої м’якоті прокручуємо через м’ясорубку.

Очищаємо цибулю. Дрібно рубаємо її ножем шматочками. Нарізку з ріпчастої цибулі додаємо у фарш зі свинини. Інгредієнти солимо, підсипаємо меленого перчика.

Добре вимішуємо інгредієнти м’ясного фаршу. Начинка для домашніх пельменів готова.

З пельменного тіста робимо круглі заготовки. Можна шматок тіста розкачати в тонкий пласт, а потім вирізати склянкою заготовки. Виходить рівно і красиво.

На заготівлі викладаємо по чайній ложці свинячого фаршу.

Скріплюємо краю заготовки, формуємо пельмень.

Наші зліплені пельмені залишилося тільки відварити або ж заморозити.