Отже, готуємо курячу печінку. Промиваємо її, перекладаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо варитися на плиту. Відварюємо, в процесі присолив печінку і знявши з неї плівку, до готовності. По часу – приблизно 20 хвилин.
Готову відварну курячу печінку охолоджуємо, а самі тим часом моркву натремо і обсмажимо її на сковороді в маслі.
Шматочки вареної печінки перекладаємо в чашу подрібнювача.
Перетворюємо печінка у фарш.
Фарш з курячої печінки перекладаємо для подальшої обробки на сковороду до морквині. Тушкуємо, перемішуючи, приблизно 5-7 хвилин. В процесі приправляємо начинку для млинців ще меленим перцем.
Коли начинка трохи охолоне, можна приступати до формування млинчиків. Викладаємо начинку з курячої печінки на одну сторону блинка.
Звертаємо блінкі конвертом, а потім їх ще додатково обсмажуємо на сковороді (це за бажанням).
Тепер ви знаєте, як зробити просту, але задоволену смачну начинку для млинців з курячої печінки. Всім приємної трапези!