Неповторний тандем слабосоленої горбуші і пекінської капусти

Неповторний тандем слабосоленої горбуші і пекінської капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий, смачнючий, з оригінальним смаком – неймовірний салат з горбуші і пекінкі)

Інгредієнти

Капуста пекінська – 150 грам
Корінь селери – 40 грам
Яйця – 2 шт.
Цибуля – 1 середня
Слабосолона горбуша – 100 грам
Оливкова олія – для заправки
Сік лимона – за бажанням
Зелень – 30 грам у мене заморожена рубана петрушка

Як приготувати Неповторний тандем слабосоленої горбуші і пекінської капусти

Люблю експериментувати з різними продуктами, поєднуючи неможливе з можливим. І ось під Старий Новий Рік чоловік запропонував не морочаться, але приготувати щось оригінальне, легке на шлунок і шикарне на вигляд)
На сімейній раді вирішено було поєднувати пекінську капусту, слабосолону горбушу, селера і варене яйце.

Багато запанікує, але відразу обмовлюся, на трьох нам знадобилося всього 100 грам слабосоленої горбуші, а салат вийшов неймовірно смачним!
Так, і за часом пішло всього 15 хвилин)

Покроковий рецепт


Моєму капусту, дрібно шаткуємо, солимо і кладемо в піалу, щоб пустила сік.

Поки варимо яйця, чистимо цибулю й ріжемо півкільцями. Кладемо на 5 хвилин у воду, щоб пішла гіркота.

Рубаємо зелень (я пішла більш спрощеним шляхом – у мене рубана морожена), цибуля виймаємо з води і кладемо до пекинке, сюди ж додаємо зелень.

На улюбленій старенької тертці для корейської моркви натираємо корінь селери і змішуємо з нашими інгредієнтами.


Нарізаємо тонкими слайсами горбушу і ділимо їх на дві частини, щоб вийшло багато (із серії розмазати по тарілці), додаємо до салату, розмішуємо.


Заправляємо оливковою олією, яйця чистимо, розрізаємо кожне на 4 частини, прикрашаємо салат по периметру, збризкуємо лимонним соком і смакуємо!
Насолоджуємося з гарним настроєм під червоне вино або наливочку)
Зі Старим Новим Роком!
Будьте щасливі, експериментуйте і радуйте себе новими смаками!