Неповторний тандем слабосоленої горбуші і пекінської капусти

Неповторний тандем слабосоленої горбуші і пекінської капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Моєму капусту, дрібно шаткуємо, солимо і кладемо в піалу, щоб пустила сік.

Поки варимо яйця, чистимо цибулю й ріжемо півкільцями. Кладемо на 5 хвилин у воду, щоб пішла гіркота.

Рубаємо зелень (я пішла більш спрощеним шляхом – у мене рубана морожена), цибуля виймаємо з води і кладемо до пекинке, сюди ж додаємо зелень.

На улюбленій старенької тертці для корейської моркви натираємо корінь селери і змішуємо з нашими інгредієнтами.


Нарізаємо тонкими слайсами горбушу і ділимо їх на дві частини, щоб вийшло багато (із серії розмазати по тарілці), додаємо до салату, розмішуємо.


Заправляємо оливковою олією, яйця чистимо, розрізаємо кожне на 4 частини, прикрашаємо салат по периметру, збризкуємо лимонним соком і смакуємо!
Насолоджуємося з гарним настроєм під червоне вино або наливочку)
Зі Старим Новим Роком!
Будьте щасливі, експериментуйте і радуйте себе новими смаками!