Моєму капусту, дрібно шаткуємо, солимо і кладемо в піалу, щоб пустила сік.
Поки варимо яйця, чистимо цибулю й ріжемо півкільцями. Кладемо на 5 хвилин у воду, щоб пішла гіркота.
Рубаємо зелень (я пішла більш спрощеним шляхом – у мене рубана морожена), цибуля виймаємо з води і кладемо до пекинке, сюди ж додаємо зелень.
На улюбленій старенької тертці для корейської моркви натираємо корінь селери і змішуємо з нашими інгредієнтами.
Нарізаємо тонкими слайсами горбушу і ділимо їх на дві частини, щоб вийшло багато (із серії розмазати по тарілці), додаємо до салату, розмішуємо.
Заправляємо оливковою олією, яйця чистимо, розрізаємо кожне на 4 частини, прикрашаємо салат по периметру, збризкуємо лимонним соком і смакуємо!
Насолоджуємося з гарним настроєм під червоне вино або наливочку)
Зі Старим Новим Роком!
Будьте щасливі, експериментуйте і радуйте себе новими смаками!