Відразу хотілося б попередити про те, що сирники виходять дуже смачними, але несолодкими. За бажанням до складу таких сирників можна додати якусь ароматну зелень.
Покроковий рецепт
Розбити у велику миску куряче яйце, додати перетертий сир.
Насипати трохи меленого перцю, тертий сир і сіль, ретельно перемішати все.
Додати в цю ж миску необхідну кількість сметани, ще раз гарненько все перемішати.
З отриманої сирно-сирної маси сформувати акуратні колобки невеликого розміру, злегка сплющити їх.
Потім всі ці заготовки обваляти окремо в борошняній паніровці і обсмажити на сковороді у гарячій масляної суміші до золотистого відтінку з усіх боків.
Подавати сирники зі сметаною. Приємного апетиту!