Приморські творожанники (сирники в духовці)

Приморські творожанники (сирники в духовці) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Я готую творожанники замість тістечок, це дійсно смачне блюдо.

Інгредієнти

Сирна маса – 500г
Борошно – 5ст.л
Сода – пів чайної ложки
Сметана – 300г
Цукор – За смаком
Яйця – 4шт

Як приготувати Приморські творожанники (сирники в духовці)

Цю страву готувала ще моя мама для нас з братом, зараз я готую для своїх дітей. Діти не дуже люблять сир, а в такому вигляді вони їдять його за обидві щоки.

Покроковий рецепт

Спочатку включаємо духовку розігріватися.Змішуємо разом сирну масу (можна творог), яйця, борошно і соду. Не Збиваємо, а просто перемішуємо вінчиком або виделкою

Далі тісто потрібно викласти на деко. Змащуємо деко олією. Беремо ложку, обов’язково мочимо її у воді, потім викладаємо шматочок тіста на деко. Важливо:ложку треба змочувати у воді кожен раз. Потім ставимо в духовку, випікаємо при температурі 220 С, хвилин 8-10.

Поки наші творожанники випікаються, ми робимо крем. Для цього змішуємо сметану і цукор. Цукор беремо за смаком, якщо готували з сиру, то цукру можна взяти побільше.

Після того, як творожанники выпеклись, потрібно кожен вмочити в сметанний крем і скласти в каструлю з кришкою, якщо крем залишиться, залишки виливаємо зверху. І залишаємо все настоятися хвилин п’ять, а потім можна їсти. Приємного апетиту!