Німецькі закусочні булочки з ковбаскою

Німецькі закусочні булочки з ковбаскою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Німецькі закусочні булочки з ковбаскою. Такі булочки зазвичай подають до пива.

Інгредієнти

вода – 200 мл
борошно – 350 г
рослинна олія – 50 мл
цукор – 1 столова ложка
сіль – 1/2 чайної ложки
сухі дріжджі з гіркою – 1 чайна ложка
ковбаски довгі – кілька штук приблизно 5-6 шт.
соус для заправки майонезний, кетчуп, гірчиця

Як приготувати Німецькі закусочні булочки з ковбаскою

Багато людей, що бували в Німеччині, звертали увагу на мережу швидкого харчування «Ditsh», яка дуже поширена там. Її можна знайти на будь-якому залізничному вокзалі, а також у багатьох торгових центрах. У ній пропонуються різні оригінальні страви, серед яких можна відзначити булочки з гострими дебреценскими ковбасками. Схоже блюдо можна приготувати вдома , причому готується воно дуже просто. Нижче представлений рецепт булочок Круссадеры, які дуже схожі на оригінальні німецькі.
Для приготування цих булочок знадобляться борошно, цукор, сіль, дріжджі, ковбаски угорські, сир, вода.

Покроковий рецепт

Спочатку в 100 мл теплої води потрібно розчинити одну чайну ложку цукру і дріжджі, після цього залишити на п’ятнадцять-двадцять хвилин в теплому місці. Коли дріжджі почнуть підходити, на них утвориться пишна піна. Після цього потрібно буде змішати підійшли дріжджі, воду, що залишилася, сіль і цукор в глибокій ємності, потім додати борошно, все перемішати і залишити на годину в теплому приміщенні. Щоб тісто швидше підійшло, можна поставити його на невеликий вогонь, тоді воно виходить дуже повітряним.

Поки тісто підходить, щоб не втрачати час, можна заздалегідь підготувати ковбаски. Для цього рецепта найбільш ідеально підходять ковбаски «Угорські», вони довгі. Духовку треба розігріти до ста вісімдесяти градусів.

Отже, тісто підійшло. Тепер його потрібно розділити на невеликі шматки і сформувати булочки. Зазвичай за цим рецептом виходить п’ять булочок, причому вони набагато збільшуються, поки печуться, цей момент варто врахувати відразу.

Коли сформовані булочки, на них кладуться ковбаски і ставлять в духовку на тридцять хвилин.

Такі булочки можуть зберігатися кілька днів, але їсти їх треба гарячими. І при подачі поливати кетчупом, майонезним соусом і гірчицею, але це вже кому як подобається.