Ніжна курка під вершковим соусом з сиром маскарпоне

Ніжна курка під вершковим соусом з сиром маскарпоне – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.




Помідор режим часточками, гриби великими шматочками, викладаємо на розігріту сковороду вершкове масло й овочі, обсмажуємо 2 хв до появи золотистої скоринки на грибах.

Додаємо бульйон, даємо всьому прокипело на повільному вогні пару хвилин.

Картопля очищаємо режим на шматочки і обсмажуємо окремо.

Обсмажену картоплю укладаємо в посуд. І повертаємося до нашої сковороді.

У киплячий бульйон з помідором і грибами додаємо сир маскарпоне і гірчицю, сир доводимо до повного розчинення, туди де додаємо курку нарізати пластинками йди кубиком, як зручно, сіль , перець за смаком ,даємо ще 1-2 хв купуєш і знімаємо. Викладаємо по черзі, картопля, курка, помідор, гриби.
Зверху поливаємо соусом, що залишився.

Прикрашаємо зеленню,подаємо гарячим! Приємного апетиту.