Рецепт як база для фантазії, перед подачею можна полити шоколадом або згущеним молоком.
Інгредієнти
Ряжанка – 400-450 мл | |
цикорій розчинний – 1 ч. л. | |
какао – 1 ст. л. | |
желатин – 1 пачка (з розрахунку на півлітра) | |
вода – 100 мл | |
цукор або підсолоджувачі – за смаком |
Дієтичний рецепт корисного і смачного суфле. Займе 10 хвилин часу на приготування ввечері і вже вранці побалуєте себе смакотою. Дуже ніжний, з легкою кислинкою.
Покроковий рецепт
Виливаємо в ємність ряжанку, додаємо цикорій, какао, цукор або підсолоджувач.
Желатин заливаємо водою, відправляємо в мікрохвильову піч на 8-10 секунд, можна залити теплою водою і почекати поки набухне. Переливаємо до нашої суміші і ретельно перемішуємо.
Заливаємо в форми готову суміш і відправляємо на ніч в холодильник, не менш 6 годин.
Я використовувала силіконові форми для мафінів, можна в креманки залити.
Вранці балуємо себе смачним десертом до кави. А якщо полити шоколадом або згущеним молоком, тоді тарілку можна з’їсти.
Приємного апетиту!