Ніжні картопляно-гарбузове ньоккі

Ніжні картопляно-гарбузове ньоккі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спробуйте приготувати ці ніжні картопляно-гарбузове ньоккі і ви захочете їх знову і знову….

Інгредієнти

м’якоть гарбуза – 500 г
яйця домашні – 2 шт.
картопля – 500 г
борошно – дві склянки
кедрові горішки – жменя
лавровий лист – 4-5 шт.
сіль – за смаком
мелений перець – за смаком
вершки – за смаком

Як приготувати Ніжні картопляно-гарбузове ньоккі

Кращий продукт осіннього сезону безумовно гарбуз. Але, на жаль, не кожен знає, що можна смачного приготувати з овочів і як це подати гостям. Представляємо вашій увазі ніжні ньоккі в вершках.

Покроковий рецепт

М’якоть гарбуза необхідно загорнути у фольгу і відправити випікатися в гарячу духовку до готовності.

Картоплю відварити до готовності.

Тим часом яйця збити з сіллю.

Готову гарбуз остудити і розім’яти виделкою, перетворивши її в пюре (можна подрібнити за допомогою блендера).

Готову картоплю подрібнити в блендері. Додати яєчну суміш, добре перемішати.

Просіяти в масу ньоккі борошно і вимісити тісто. Розкачати його в ковбаску і розрізати на порційні шматочки.

Відправити ньоккі з гарбуза і картоплі варитися, закинувши кілька листочків лаврушки і підсолюємо воду.

На сухій сковороді обсмажити кедрові насіння.

Готові гарбузове ньокі викласти в блюдо, полити вершками, присипати рум’яними кедровими горішками. За смаком страва можна досолити і приправити меленим перцем. Приємного апетиту!