Спробуйте приготувати ці ніжні картопляно-гарбузове ньоккі і ви захочете їх знову і знову….
Інгредієнти
м’якоть гарбуза – 500 г | |
яйця домашні – 2 шт. | |
картопля – 500 г | |
борошно – дві склянки | |
кедрові горішки – жменя | |
лавровий лист – 4-5 шт. | |
сіль – за смаком | |
мелений перець – за смаком | |
вершки – за смаком |
Кращий продукт осіннього сезону безумовно гарбуз. Але, на жаль, не кожен знає, що можна смачного приготувати з овочів і як це подати гостям. Представляємо вашій увазі ніжні ньоккі в вершках.
Покроковий рецепт
М’якоть гарбуза необхідно загорнути у фольгу і відправити випікатися в гарячу духовку до готовності.
Картоплю відварити до готовності.
Тим часом яйця збити з сіллю.
Готову гарбуз остудити і розім’яти виделкою, перетворивши її в пюре (можна подрібнити за допомогою блендера).
Готову картоплю подрібнити в блендері. Додати яєчну суміш, добре перемішати.
Просіяти в масу ньоккі борошно і вимісити тісто. Розкачати його в ковбаску і розрізати на порційні шматочки.
Відправити ньоккі з гарбуза і картоплі варитися, закинувши кілька листочків лаврушки і підсолюємо воду.
На сухій сковороді обсмажити кедрові насіння.
Готові гарбузове ньокі викласти в блюдо, полити вершками, присипати рум’яними кедровими горішками. За смаком страва можна досолити і приправити меленим перцем. Приємного апетиту!